15 Haziran 2014 Pazar, 17:16
BÜYÜKŞEHİR’DEN ‘TÜRKİYE - AB İLİŞKİLERİ’ SEMİNERİ
Malatya Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde “Türkiye-Avrupa Birliği İlişkileri” konulu seminer düzenlenecek. 17 Haziran Salı günü Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan seminerde, sunumların yanı sıra AB ile ilgili önemli bilgiler de verilecek. 
Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak olan Seminerde; konuşmacılar Reşat Uğur Karacan, ‘Türkiye’nin Avrupa Birliği İletişim Stratejisi’, Ünsal Genç, ‘Avrupa Birliği Mali Yardımları Kapsamında Türkiye’ye Sağlanan Destekler’, Dr. Mete Çevik, ‘Gıda Güvenliği, Veterinerlik ve Bitki Sağlığı Politikası’, Umut Azak da ‘Bilgi Toplumu ve Medya. Bilim ve Araştırma. Sosyal Politika ve İstihdam. İşletme ve Sanayi Politikası. Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu. Birlik Programları ve Ajanslar’ konularında bilgiler verecekler.
Avrupa Birliği Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen Seminer’de ayrıca Avrupa Birliği Bakanlığı’nın Proje Uygulama Başkanlığı, Tarım ve Balıkçılık Başkanlığı, Sosyal Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanlığı ile Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkanlığı tarafından sunumlar eşliğinde; proje destekleri, hibeler, uyum süreci, mali yardımlar, müzakere süreci, kaynak kullanımı, bilgi toplumu ve medya, bilim ve araştırma, sosyal politika ve istihdam, işletme ve sanayi politikası, bölgesel politika ve yapısal araçların koordinasyonu, birlik programları ve ajanslarına katılım, Avrupa birliği iletişim stratejisi konularında da açıklamalar yapılacak.
17 Haziran Salı günü saat 10.00’da Kongre ve Kültür Merkezi’nde, kamu ve STK’lara yönelik düzenlenen seminere, herkesin davetli olduğu belirtildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BÜYÜKŞEHİR’DEN ‘TÜRKİYE - AB İLİŞKİLERİ’ SEMİNERİ