26 Mart 2015 Perşembe, 17:43
ÇAKIR, "DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ"
Ortak Değer Malatya Derneği Yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, "Bu şehrin ortak değerlerine sahip çıkmalıyız, bu konuda biz belediye olarak gereken çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi. 
Kurulduğu günden itibaren il yöneticilerine ziyaretler gerçekleştiren Ortak Değer Malatya Derneği il yönetimi, son ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yaptı. Belediye Başkanı Çakır, ziyaretten mutluluk duyduğunu vurgularken, "Derneğiniz ilimiz açısından önemli bir sorumluluğu üzerine almış durumda. Malatya, bölgesinin tarihi alt yapısı en güçlü ve zengin illerinden biri. Yetiştirdiği değerli siyasetçiler, bürokratlar ve sanatçılar ile dikkat çeken bir Anadolu şehri olan Malatya'nın değerlerine sahip çıkıp geleceğe sağlıklı bir şekilde taşıması gerekiyor. Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz sosyal projelerle değerlerimize sahip çıkmayı hedefliyoruz. Zamanla birlikte gerçekleştirebileceğimiz çalışmalar olacaktır" dedi.
Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç ise, Malatya Belediyesi'nin şehrin değerlerinin korunması konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederken, "Şehirler değerlerine sahip çıkıp, sağlıklı bir şekilde yarınlara onları taşıyabildiğinde gerçek büyümeyi sağlayabilir. Bu şehir kuruluş tarihinden itibaren çok önemli değerleri yetiştirmiş ve önemli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Biz bunları günışığına çıkarıp sahiplendiğimizde bu anlamda bölgenin kültür merkezi olabiliriz" şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, toplantıda önümüzdeki yıllarda bu konuda yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Dernek Başkanı Kılıç ise projeleri hakkında açıklamalar da bulundu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÇAKIR, "DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ"