02 Eylül 2014 Salı, 17:38
ÇALIK, TEKVANDOCULARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'nda başarılı olan tekvandoculara madalyalarını takdim etti. 
Malatya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları kapsamında tekvando müsabakaları Battalgazi Spor Salonu'nda yapıldı.
Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalyaları, salonda düzenlenen törenle takdim edildi. Madalya törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Türkiye Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin katıldı.
Madalya töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya olarak 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Çalık, yeni Türkiye'nin inşasında gençlere ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, "Spor yapan evlatlarımız, yeni Türkiye'nin inşasında rol alacak" dedi.
Çalık'ın konuşmasının ardından kilolarında dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÇALIK, TEKVANDOCULARLA BİR ARAYA GELDİ