14 Eylül 2020 Pazartesi, 16:01
Çalık: Üreticilerimiz Hasat Sonrası Ödeme Yapacaklar
AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Milletvekili Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesini ziyaret ederek  esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Milletvekili Çalık, Erkenek halkına teşekkür ederek, Erkeneklilerin her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek verdiğini söyledi. Çalık, “18 yılda AK Parti hükümetlerinin ve yerel yönetimlerinin neler yaptığını halkımız çok iyi görüyor. Ana muhalefetin tüm olumsuz propagandasına ve gerçekleri çarpıtmasına prim vermiyor. Son olarak Erkenek Mahallemizde Sulama Birliğinin AKSA Elektrik’e olan elektrik borcunu ödememesinden oluşan sorunu gerekli süre uzlaşmasıyla çözüme kavuşturduk. Üreticilerimiz hasat sonrası ödeme yapacaklar. AKSA Elektrik Doğanşehir’e bu yıl için 6,5 milyon lira yatırım yapıyor. Kamu ve özel sektör yatırımları noktasında Erkenek Mahallemiz alması gereken her türlü hizmeti ve yatırımı alıyor ve almaya devam edecek” diye konuştu.

“Muhalefet sadece laf üretiyor”

Çalık, Erkenek Mahallesinde 9 bin 130 dekar araziyi suyla buluşturacak göletin yapımı için 58,5 milyon lira harcandığını belirterek, Erkenek Mahallesine yapılacak yaklaşık maliyeti 3 milyon lira olan sentetik futbol sahasınında 30 Eylül’de ihalesinin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise, AK Parti döneminde sağlıktan eğitime, ulaşımdan kültüre kadar her alanda Malatya’ya hizmet gerçekleştirildiğini belirterek, ana muhalefetin ise sadece laf ürettiğini söyledi.
Milletvekili Çalık ve İl Başkanı İhsan Koca’nın ziyaretlerinde Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, AK Parti Doğanşehir ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu, AKSA Elektrik Fırat EDAŞ Müdürü Müjdat Çelik ile partililer eşlik etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Çalık: Üreticilerimiz Hasat Sonrası Ödeme Yapacaklar