22 Ocak 2021 Cuma, 16:37
Çalık: “CHP, Hakaretten Medet Uman Bir Parti Haline Geldi”
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP’nin hakaretten medet uman bir parti haline geldiğini belirterek, “AK Parti milletle yürüyor, vesayetçilere, hainlere ve darbecilere dur diyor. CHP ise sanatçı, işçi, çiftçi, öğretmen, asker, polis kim varsa herkese hakaret etmekten çekinmiyor” dedi.

Milletvekili Çalık beraberindeki partililerle birlikte Malatya’nın Arguvan ilçesini ziyaret etti.
İlk olarak AK Parti Arguvan ilçe teşkilatını ziyaret eden Çalık, AK Parti kadroları olarak her zaman icraat yapmanın, hizmet üretmenin, eserler kazandırmanın peşinde koştuklarını belirterek, “AK Parti milletin partisidir, milletle yürüyen partidir ve dinamik bir teşkilata sahiptir. AK Parti, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye, ekonomiden tarıma birçok alanda dev yatırımlarına devam etmektedir. Biz, tek vazifemizi Hakk'a ve halka hizmet olarak görüyoruz” dedi.

“AK Parti’miz milletle beraber vesayetçilere, hainlere ve darbecilere dur dedi”

Çalık, CHP’nin hakaretten medet uman bir parti haline geldiğini belirterek, “AK Parti’miz ise milletle birlikte vesayetçilere, hainlere ve darbecilere dur diyen bir partidir. CHP ise sanatçı, işçi, çiftçi, öğretmen, asker, polis kim varsa herkese hakaret etmekten çekinmeyen partidir” diye konuştu. Çalık, AK Parti’nin en büyük reformları gerçekleştirdiği alanlarının başında sağlığın geldiğini belirterek, Arguvan ilçesine 4,5 milyon lira maliyetli Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve aynı binada 112 Acil Sağlık İstasyonu’nu kazandırdıklarını kaydetti. Milletvekili Çalık, 174 bin dekar araziyi suya kavuşturacak Arguvan Yoncalı Barajı ile isale tünelinde yapım çalışmalarının devam ettiğini ve ilçeye okullardan sentetik çim sahaya, afet konutlarına kadar bir çok alanda yatırımda bulunduklarını söyledi. Çalık daha sonra Arguvan Kaymakamı Gökhan Dolaş'ı da ziyaret ederek istişarelerde bulundu.  
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Çalık: “CHP, Hakaretten Medet Uman Bir Parti Haline Geldi”