16 Nisan 2015 Perşembe, 11:18
ÇALIK: “MALATYA, HER SEÇİMDE DESTAN YAZDI”
 AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Ankara Arena'da gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısı sonrasında bir mesaj yayınlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Girdiği her seçimde ayrı bir destan yazan Malatya’nın bu kutlu yürüyüşü yeni bir zaferle taçlandıracağına inancım tam” dedi. 
Başbakan Davutoğlu’nun katıldığı tanıtım toplantısında AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Öznur Çalık, Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın ve beraberlerinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte sahneye çıktılar. Malatya milletvekili adayları, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte salonda bulunanları selamladılar. Tanıtım toplantısına katılımcılara da kuru kayısı ikramı yapıldı.
Aday tanıtımının ardından AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ilçe belediye başkanları AK Parti Genel Merkezi’ne geçerek burada bir istişare toplantısı yaptılar. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, tanıtım toplantısı sonrasında yayımladığı mesajında, “Büyük Türkiye idealine sahip çıkan siz değerli hemşehrilerimizle beraber, neferi olmaktan onur duyduğum partimle yeni Türkiye’nin inşasında yer almak benim için büyük bir onur olmuştur. Girdiği her seçimde ayrı bir destan yazan Malatya’nın bu kutlu yürüyüşü yeni bir zaferle taçlandıracağına inancım tamdır. Dualarını ve desteklerini bizden esirgemeyen tüm hemşehrilerime, teşkilat mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÇALIK: “MALATYA, HER SEÇİMDE DESTAN YAZDI”