26 Eylül 2016 Pazartesi, 20:51
Çalık: “Terör örgütlerinin isimleri farklı hedefleri aynı”
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “PKK denen terör örgütünün FETÖ’dan hiçbir farkı yoktur, FETÖ denen terör örgütünün DHKP-C’den hiçbir farkı yoktur. Hepsi birbiriyle aynı, isimleri farklı, hedefleri aynı” dedi. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Akçadağ ilçesini ziyaretti. AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Gerçekten bölgemizde ve dünyada büyük değişimler ve dönüşümler var. Mensubu olduğumuz partinin şu anda önemini ve değerini çok iyi kavramamız lazım. Genel politikayı asla göz ardı etmememiz lazım. Biz küçük bölgesel, böyle küçük çaplı siyasetlerle, sıkıntılar ve farklı çekişmeler içerisinde asla olmayacağız. Ne yöresel, ne bölgesel ve ne de ilçe bazında. Terör örgütü PKK ile çok ciddi bir mücadele var, terör örgütleriyle büyük çaplı mücadeleler sürdürülüyor. FETÖ terör örgütüyle Türkiye bugüne kadar en büyük ihanet mücadelesini ve darbe mücadelesi yapılıyor. Çok zor günlerden geçiyoruz. Bizimde teşkilat içerisinde kapanıp kalmamız lazım. Bu büyük tablo içerisinde birer sorumlu olduğumuzu çok iyi bilmemiz lazım” şeklinde konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise 15 Temmuz tarihinin, milli birlik seferberliği olduğunu ifade etti. Çalık, “O gece Türkiye imha edilmek istendi. O gece Türkiye’yi bütün terör örgütlerinin saldırı üssü haline getirmek istediler. Türkiye’yi yeniden anayasasını, kurumlarını, ne kadar milli kurumu varsa, ne kadar yerli kurumları varsa oralara saldırdılar. Kurtuluş Savaşı’nda bile bomba görmeyen Gazi Meclisimiz bile o gün bombalar altında inledi. Terör örgütlerinin hepsine tek tek operasyonlar yapılıyor. PKK denen terör örgütünün FETÖ’dan hiçbir farkı yoktur, FETÖ denen terör örgütünün DHKP-C’den hiçbir farkı yoktur. Hepsi birbiriyle aynı, isimleri farklı, hedefleri aynı. Milli birlik ve kardeşlik ruhumuz harekete geçecek ve hiçbir etnik ayrım yapmadan bizim kardeşliğimiz baki kalacak. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki terör operasyonları sonuna kadar devam edecek. Terör mücadelemiz sonuna kadar devam edecek, herkes bunu böyle bilsin” diye konuştu.
Akçadağ ilçesine yapılan yatırımlar hakkında da bilgiler veren Çalık, DSİ tarafından başlatılan sulama gölleri ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ve sadece son bir yıl içerisinde Akçadağ ilçesine 150 kilometre yol yapıldığını kaydederek, Akçadağ ilçe merkezine 2017’de doğalgazın verileceğini ifade etti. Akçadağ ve Doğanşehir’e açık cezaevlerinin yapımı ile ilgili ihale sürecinin ise devam etmekte olduğunu kaydeden Çalık, Akçadağ-Develi Yolu’nun da ihalesinin de yapıldığını aktardı.
Çalık ve Çakır, Akçadağ ilçe merkezinde esnafları da ziyaret etti ve ardından Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ı ziyaret ederek, ilçenin sorun ve taleplerini dinledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Çalık: “Terör örgütlerinin isimleri farklı hedefleri aynı”