02 Ekim 2014 Perşembe, 17:27
ÇEKİLİŞTe KAZANANLAR AÇIKLANDI
Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Esenlik, Kahramanmaraş’taki süpermarket şubelerinden 46 TL’lik alışveriş yaparak kampanyaya dahil olan Muaz Kılıç otomobil sahibi oldu.
Şanslılar arasından hediye kazanan talihlileri belirlemek için gerçekleştirilen çekiliş sonucu 1 adet otomobil ile birlikte 4 adet Galaxy Note 3, derin dondurucu, led tv, bulaşık makinesi ve bisiklet dağıtıldı. 
Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, çekilişte yaptığı konuşmadı, ‘Sizler kazandıkça bizler mutlu oluyoruz. Esenlik açıldığı bütün bölgelere bir sinerji ve enerji getirmektedir. Esenlik Maraş’ımıza çok güzel bir hizmet anlayışı getirdik. Esenlik’in ortaya koyduğu rekabet halkımıza bir ayrıcalık getirmektedir. Esenlik’in en büyük ayrıcalığı kalitedir ve sürekli koruduğumuz, vazgeçmediğimiz en önemli özelliğimiz. Kaliteyi de bütün gücümüz ve marifetimizle en uygun biçimde size sunmaya çalışıyoruz. Onun için sizler Esenlik’te bir çizgi ve düzey görürsünüz. Harcıâlem, ucuzcu mantık bulamazsınız ve bu sizde bir güven oluşturur. Güvenmekte haklısınız sloganın ne kadar doğru bir ifade olduğunu zamanla sizlerde göreceksiniz. Çünkü biz bu çizgiden hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Karı minimize ederek, kanaati en büyük kar biliriz, kanaatle elde ettiğimiz karı cömertçe müşterilerimizle paylaşırız” ifadelerini kullandı.
Bir önceki MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Cilve ise, ‘Kardeş kent Malatya’dan şehrimize hizmeti, kaliteyi ve güzelliği getiren Esenlik’e teşekkür borçluyuz. Esenlik sosyal, ekonomik ve eğitim olarak Kahramanmaraş’ımıza yardımları olmuştur. Her türlü isteğimizde yanımızda yer almıştır” dedi.
Protokole katılan davetliler ve vatandaşların yaptığı çekilişler sonucu bir adet otomobil ile birlikte 21 adet hediye dağıtıldı. 46 TL’lik alışveriş sonucu 5411 numaralı kuponu dolduran Muaz Kılıç otomobil kazanan şanslı oldu. Çekiliş sonucu hediye kazananların tam listesi www.esenlik.com.tr internet sitesinden yayınlandı.
Çekiliş programına, Kahramanmaraş Ağır Ceza Hakimi Kayhan Yıldırım, Kahramanmaraş İcra Müdürü Osman Bebek, Bir önceki MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Cilve, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, Esenlik Birim Müdürleri ve şefleri ile birlikte birçok kişi katıldı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÇEKİLİŞTe KAZANANLAR AÇIKLANDI