10 Mart 2016 Perşembe, 14:07
ÇEVRE YOLUNDA TRAFİK KAZASI;1 YARALI

Çevreyolu’nda gece meydana gelen kazada lüks otomobil, önünde giden kadın sürücü yönetimindeki otomobile çarparak devrilmesine yolaçtı. Kazada, otomobilin, hemşire olduğu öğrenilen sürücüsü yaralanırken, çarpan aracın sürücüsünün alkollü olduğu saptandı.

Kaza, Çarşamba gecesi Çevreyolu Çavuşoğlu’ndaki Buğday Pazarı civarında meydana geldi. Sait G. yönetimindeki 23 AS 384 plakalı lüks otomobille, İstasyon Virajı istikametine gitmekte iken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde seyreden Dilek K. yönetimindeki 44 EK 769 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederken, otomobili de devrildi ve yaklaşık 25 metre sürüklendi. Kazaya tanık olan vatandaşlar ve kaza yerine çağrılan görevliler, devrilen otomobilin Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hemşire olduğu öğrenilen sürücüsü Dilek K.’yı, otomobilin içerisinden çıkararak ambulansa bindirdiler. Şok geçirmekte olan yaralı, 112 Ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi’ne sevkedildi.

Kaza yerine gelen trafik ekiplerinin alkol kontrolu yaptığı Sait G.’de alkol saptandığı bildirildi. Kaza nedeniyle, Çevreyolu’nun doğudan batıya doğru olan istikameti yaklaşık 45 dakika trafiğe kapanırken, ulaşım tali yoldan sağlanabildi.

BELEDİYE EKİPLERİ GECİKTİ..
Bu arada, özellikle çevreyolu ve trafik akışının yoğun olduğu yollarda akşam ve gece meydana gelen kazalarda, çevreye yayılan parçaların ve camların temizlenmesi için bilgi verilen belediye temizlik görevlilerinin gecikmeli olarak gelmesi dikkat çekiyor. Trafik polisleri, yaşanan kazalardan sonra ikinci bir kazanın yaşanmaması için yolun temizlenmesini beklerken, zorunlu olarak trafik akışını ya kesiyor, ya da kontrollü olarak veriyor.

Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin, itfaiye dışındaki ekiplerinin özellikle gece ve gece yarısından sonraki olaylara müdahalelerinin gecikmesi tepkilere yolaçıyor.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÇEVRE YOLUNDA TRAFİK KAZASI;1 YARALI