06 Mart 2014 Perşembe, 11:11
CHP HEYETİ, YAZIHAN’DA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI
- CHP MALATYA MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA:
- “AYRIM YAPMADAN HERKESİN BELEDİYESİ OLACAĞIZ” Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Heyeti, Yazıhan ilçesinde seçim çalışması yaptı. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci ve parti yöneticileri, Malatya’nın Yazıhan ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.
Yazıhan’ın Dedekargın, Tecirli, Sürür, Durucasu, Etigen, Bereketli, Mısırdere, Başpınar, Hamidiye, Ansır, Çivril köyleri ve Fethiye beldesini ziyaret eden CHP’liler, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci ve CHP Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Seyfi Sofu’ya destek istedi.
Ziyaretlerde konuşan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yazıhan’ın sorunlarına değinerek, başta Yazıhan Adliyesi’nin kapatılması olmak üzere ilçenin sorunlarını dile getirdi. Ağbaba, “AK Parti, Yazıhan’a hiçbir şey vermediği gibi olan kurumlarımızı da kapattı. Yazıhan, Malatya’nın en verimli ovası, siz Yazıhanlılar da çalışkansınız. Peki, hak ettiğinizi alabiliyor musunuz? Gün geçtikçe Yazıhanlı fakirleşiyor” dedi.
Belediyeciliği AK Parti’den çok daha iyi bildiklerini iddia eden Ağbaba, ayrım yapmadan herkesin belediyesi olacaklarını, herkese eşit mesafede yaklaşacaklarını vurguladı.
Köy ziyaretlerinde, Yazıhan halkından destek isteyen CHP’nin Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Seyfi Sofu, iki dönem muhtarlık ve bir dönem belediye başkanlığı deneyimi olduğunu belirterek, Yazıhan’ın tamamına hizmet vermek için aday olduğunu söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci ise yaptığı konuşmada projelerini anlatarak, “Ben nereye aday olduğunu bilen bir kardeşinizim. İlçeler ve köyler için projesi olan tek büyükşehir belediye başkan adayı benim. Bugüne kadar 200’ü aşkın köy gezdim. Sorunlarınızı biliyorum. Altyapı, yol ve su sorunlarınız var. Ama daha da önemlisi kayısının para etmemesi sorunu var. Hiçbirinizin kayısısı para etmiyor” diyerek, kayısı sorununun çözümü için geliştirdiği projelere değindi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
CHP HEYETİ, YAZIHAN’DA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI