07 Ağustos 2014 Perşembe, 10:05
CHP YAZIHAN’DA 'ÇATI ADAY' İÇİN OY İSTEDİ
 CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve partili yöneticiler, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na Yazıhan ilçesinde destek çalışmasında bulundular. 
CHP İl Başkanı Kiraz, partililerle birlikte yaptığı ziyaretlerde, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, Malatya’nın sizden alacağı var, Malatya’nın hakkını verin. Malatya 2002 yılından itibaren AKP’ye en çok oy veren birkaç ilden birisidir. Son seçimde yine büyük destek aldınız Malatya’dan. Ama şu anda kayısıyı don vurdu ve çiftçi perişan, Malaya ekonomisi kan ağlıyor. Malatyalı üreticiye alan bazlı destek verilmesi kaçınılmazdır. Hiç değilse Malatya’ya bu konuda destek olun ve ondan sonra oy isteyin” dedi.
Kiraz, cumhurbaşkanlığı seçimini birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde sonuçlanmasını arzu ettiklerini söyleyerek, “Ülkede yaşayan 76 milyona cumhurbaşkanlığı yapabilecek, dünyayı ve Ortadoğu’yu ve Türkiye’yi bilen bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Farklı siyasi partiler bir araya gelerek bir uzlaşma kültürü ortaya koydular ve bu uzlaşma kültürünü ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için yaptılar. Büyük bir destekle Ekmeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanı olacağına inancımız tamdır” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
CHP YAZIHAN’DA 'ÇATI ADAY' İÇİN OY İSTEDİ