14 Şubat 2014 Cuma, 15:32
CHP’DEN KESKİN’E ZİYARET
CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve CHP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci yeniden Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın başkanlığına seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Yerel seçime doğru gidiyoruz. Yerel seçime hızla yaklaştığımız bu günlerde bizde CHP olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarımızda ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmaya çalışıyoruz. Malatya için daha iyi bir söylemi nasıl geliştirebiliriz, daha iyi projeleri nasıl geliştirebiliriz diye onları ziyaretlerimizde değerlendiriyoruz” dedi.
Yapılan seçimin hayırlı olmasını dileyen CHP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci ise, “Bu dönem içinde odalarla daha iyi ilişkiler kurarak, Malatya’ya sunacağımız projelerimiz için sivil toplum kuruluşlarımızın fikirlerini alıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarından gelen fikirler ide projelerimize katarak ortaya yeni düşünceler koymaya çalışıyoruz. Ortaya koyacağımız projeleri bir seçim propagandası olarak değil, seçim sonunda bize nasip olur veya bir başka arkadaşımıza nasip olur o projelerin seçilemezsek, seçilen arkadaşımıza da o projeleri teslim edeceğiz ve projelerin hayata geçirilmesi içinde irade ortaya konuşmasını isteyeceğiz” diye konuştu.
Seçimin hayırlı olmasını dileyerek ziyaret için teşekkür eden Keskin, “Her şey Malatya için. Bizim için A partisi veya B partisi değil, bizim için çalışan, Malatya içi, gelecek nesil için kim bir çalışma yaparsa biz her zaman yanında oluruz. Bütün adaşlara başarılar diliyorum. Malatya’ya hizmet edecek, Malatya’nın ufkunu açacak arkadaşlara da Allah hizmet etmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.
Keskin, özellikle belediyeden olan beklentilerinin market şubelerine daha fazla izin verilmemesini istediklerini belirterek, “2 kasap, 2 manav, 2 berberi bir yere gördükleri zaman hemen oraya market şubesi açılmasına izin vermeyin. Malatya’da 150’yı aşkın şube var, bu sayı Malatya için çok fazla. Bizim en önemli sıkıntımız, belediyenin market şubelerine izin ruhsatı verirken, açılan marketler için olması gereken standartları göz önünde bulundurmamasıdır” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
CHP’DEN KESKİN’E ZİYARET