03 Ocak 2018 Çarşamba, 19:58
CHP’li Kiraz’dan Gazi ve Şehit Yakınlarına Destek Sözü
Şehit yakınları ve gazileri ağırlayan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Gazilerimiz ve şehit yakınlarımızın sorunlarını biz sürekli konuşuyoruz ve bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Musatafa Gözküra, Yönetim Kurulu Üyeleri, gaziler ve şehit yakınları ile beraber CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan dernek Başkanı Mustafa Gözükara, yeniden CHP Malatya İl Başkanlığına seçilen Enver Kiraz’ı tebrik ederek, “Bizler bu vatan uğruna kimimiz bacağımızı, kimimiz de kolumuzu kaybettik. Bazı arkadaşlarımız da şehadet şerbeti içti. Herkes şunu çok iyi bilsin ki biz bu vatanı böldürmeyeceğiz. Bizim başka vatanımız yok, ben terörle mücadele konusunda sizlerden de destek istiyorum” şeklinde konuştu.
Terörün bir insalık suçu olduğunu vurgulayan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, “Terörle bu ülkede yaşayan herkesin omuz omuza mücadele vermesi gerekiyor. Biz her türlü terörü nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu vatan için canlarını feda etmiş kişilerdir. Ben bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de Allah’tan şifalar diliyorum. Gazilerimiz ve şehit yakınlarımızın sorunlarını biz sürekli konuşuyoruz ve bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Musatafa Gözküra, Enver Kiraz’a plaket ve Türk Bayrağı takdim etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
CHP’li Kiraz’dan Gazi ve Şehit Yakınlarına Destek Sözü