03 Ocak 2023 Salı, 22:05
"Çocukların Ödemeleri Düzenli Yapılıyor"
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Antalya'da kampa katılarak takımın başına geçti. Vural kamptan yaptığı ilk açıklamada: "Kampa katıldım. Katılan oyuncu sayısı olan kadronun yarısı. Büyük oranda bir oyuncu grubu federasyona vermiş takımı. Ama Malatya bu konuda bir karar almış. Dünden beri çocukların ödemeleri düzenli yapılıyor. Yavaş yavaş onlarda katılıyorlar" dedi.

Yeni Malatyaspor'da Antalya kampı başlarken Teknik Direktör Yılmaz Vural'da kampa katıldı. 

"DİNAMİK BİR TAKIM"
Burada açıklamalarda bulunan Vural: "Geçmişte yapılan bir hatadan dolayı 3 puan silindi. Böyle bir şansızlık yaşanıyor. Böyle bir durumda 2.devre başlayacak. Benim Malatya'ya bir vefa borcum var. 33 yaşındayken bana teknik direktörlük görevi verdiler. 2 güzel sezon yaşadık. Böyle bir camia. 2024'ün Ocağına kadar transferin kapalı olduğunu söylediler. "Elimizdeki ve altyapıdan kattığımız oyuncularla yolumuza devam edeceğiz" dediler. Bizde teklifi kabul ettik. Ezbere gelmedik. Takımda 30 yaş üstü 2 oyuncu var. Dinamik bir takım. Ama antrenör katkısı lazım tabii ki.  Takıma katkıda bulunacağımıza inanıyorum. TFF 1. Ligin bir özelliği var. Her takım her takımı yenebilir. Bu ligde bir standart yok. Her takımın kapasitesi var" dedi. 
"ŞEHİR BİR ARAYA GELDİ"
Takımda sorunların çok olduğunu ancak ödemelerle ilgili iyi gelişmeler yaşandığını duyuran Vural: "Burada problem çok. Kampa katıldım. Katılan oyuncu sayısı olan kadronun yarısı. Büyük oranda bir oyuncu grubu federasyona vermiş takımı. Ama Malatya bu konuda bir karar almış. Dünden beri çocukların ödemeleri düzenli yapılıyor. Yavaş yavaş onlarda katılıyorlar. Şehir bir araya gelmiş durumda. Burada bir antrenör sorunu varsa onu da çözeriz diye düşünüyorum" dedi. 

 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"Çocukların Ödemeleri Düzenli Yapılıyor"