18 Eylül 2014 Perşembe, 09:44
ÇÖP KONTEYNIRLARI YENİLENİYOR
Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından eski çöp konteynırları yenileriyle değiştiriliyor. 
Yeşilyurt Belediyesi'nin 400 adet yeni çöp konteynırı Tecde Mahallesi'nde dağıtılıyor. Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür ederek şunları söyledi: 
“Tecde Mahallemiz yüzölçümü olarak Yeşilyurt Belediyesi'ne bağlı bulunan mahallerinden en büyüğüdür. 169 sokaktan oluşan mahallemizde birçok sokakta bulunan çöp konteynırlarımız eski ve çürümüş durumdaydı. Gerek bizim tespitlerimiz gerekse Yeşilyurt Belediyesi temizlik işleri ekipleri tarafından tespit edilen eski çöp konteynırları yenilenmektedir.”
Vatandaşlardan seslenen Muhtar Yiğit, “Vatandaşlarımız çöp konteynırları amaçlarının dışında kullanmamalılar. Çöp konteynırlarına inşaat artıkları, bahçe temizliği yapımından sonra oluşan çalı, ot gibi artıklar bazen çöp konteynırları içinde yakılmaktadır.Bu sebeple çöp konteynırları çok çabuk tahrip olmaktadır. Çöp konteynırlarına mahalleli olarak ta sahip çıkmamız gerekmektedir. Temiz bir çevre için hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız “ dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÇÖP KONTEYNIRLARI YENİLENİYOR