05 Şubat 2014 Çarşamba, 14:20
CUMALİ ÇINAR, MALATYA SEBZECİLER ODASI’NDA GÜVEN TAZELEDİ
Malatya Sebzeciler Esnaf Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan Cumali Çınar güven tazeleyerek yeniden seçildi.
Malatya Sebzeciler Esnaf Odası’nın genel kurulu Esnaf Sarayı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile çok sayıda esnaf odası başkanları ile oda üyeleri katıldı.
Genel kurulda tüm odaların genel kurulunda olduğu gibi yönetimlerin odayı borç altına sokamayacağı ve geriye dönük olarak odadan para alamayacaklarına dair karar alınması üzerine MESOB Başkanı Keskin, bu kararın sadece Malatya’da alındığını ve Türkiye genelinde yaşanan olumsuzlukların Malatya’da yaşanması için böyle bir genel kurul kararı aldırdıklarını ifade etti.
Keskin, Kasap Pazarı çevresinin yapılmasından ve üst kısımların kapatılmasından dolayı da Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.
Genel kurulda tek liste ile yeniden aday olarak Sebzeciler Esnaf Odası’nın başkanlığına seçilen Cumali Çınar’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:
Abdullah Güner, Bekir Babacan, Mehmet Yılmaz, Orhan Elmas, Fatih Yurtçu ve Bekir Akça. Denetim Kurulu’na da Abuzer Arıkboğa, Serkan Aydoğan ve Bakir Karadağ getirildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
CUMALİ ÇINAR, MALATYA SEBZECİLER ODASI’NDA GÜVEN TAZELEDİ