28 Mart 2019 Perşembe, 16:20
Cumhur İttifakı'nın Başarılı Olması İçin Elimizden Gelen Gayreti Gösteriyoruz

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Ahmet Çakır, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

 

Milletvekilleri Tüfenkci ve Çakır, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuluncak İlçesi'nde çalışmalarını sürdürdü. 'Biz mesele memleketse, gerisi teferruattır' diyerek, yola çıktık diyen Tüfenkci, "Bu yolda gördüğümüz en önemli husus ülkenin birliği, beraberliği, vatanımızın bağımsızlığı, ezanımızın susmaması ve bayrağımızın inmemesi. Bunun için bir ittifak oluşturduk. Bu ittifakta ne belediye başkanlığı ne milletvekilliği ne de meclis üyesi hesapları yaptık. Çünkü biliyoruz ki; bu ülke üzerinde hesapları olanlar, bu ülkeyi bölmeye çalışanlar, bu ülkenin güçsüz olmasını isteyenler, Türkiye'nin bölgesinde lider olmasını istemeyenlerin temel hedefi Türkiye'yi güçsüzleştirmek, 31 Mart'ı bir hesaplaşma arenası haline getirmek. Allah'a hamdolsun meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine hem de yerel seçimlere birlikte gitti. Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin birlikte karar verdiği, bütün teşkilat ve tabanımızın da benimsediği bu ittifakın seçimlerden sonrada devam edeceğini ifade etmek isteriz. Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. 31 Mart'ta sandıklar açıldığında Amerika, Avrupa Birliği, Ortadoğu ve Asya; Türkiye'de çıkacak sonuçlara bakacak" şeklinde konuştu.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise esnaf ziyaretlerinde bulunarak, MÜSİAD Malatya Şubesi ile Sivaslılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

 

Milletvekili Ahmet Çakır, 31 Mart'ta kullanılacak her bir oyun önemli olduğunu kaydederek, herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandıklara gitmesini önemsediklerini dile getirdi.

 

Türkiye'de yapılan hizmetler ile içerisinden geçtiği süreçlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Çakır, "Cumhur İttifakı'nı belediye başkanlıklarını kazanmak adına kurulmuş bir oluşum olarak görmemeliyiz. Cumhur İttifakı, Türkiye'mizin karşı karşıya bulunduğu büyük sorunlar var, birçok terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Bugün dünyaya baktığımız zaman gelişmiş veya gelişmekte olan ülkeler, belki bizim kadar terörün başına musallat edilmiş bir ülke yok. Farklı düşünce yapıda ne kadar terör grupları varsa Türkiye'nin başına bela edilmiş. İçeride üretilen terör, dışarıda desteklenen terörle birlikte ekonomik saldırıyla Türkiye'nin büyümesi ve güçlenmesi engellenmek isteniyor. Bunun karşısında bir Cumhur İttifakı ortaya çıktı. Ülkemizin geleceği, daha güçlü ve dinamik olması adına da Cumhur İttifakı'nı çok önemsiyoruz" diye konuştu.

 

Milletvekili Ahmet Çakır ile AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin ziyaret sonrası sosyal medya üzerinden bir yazışma gerçekleştirdi.

 

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Çakır'a "Sayın vekilim Yiğidoların tavrı her zaman hizmet siyasetinin devamı yönünde olmuştur. Sultan şehir Sivas’tan hemşehrilerimize  selamlar" mesajını gönderirken, milletvekili Çakır ise " Biz tüm farklılıklarını vatan, bayrak, büyük Türkiye idealleri ortak hedeflerinde eritmiş büyük bir aileyiz. Ortak gayesi bu aziz millete hizmet üretmek olan insanlarız. Bizden de Sultan şehir Sivas'a sevgi ve selamlar olsun. Ayrıca Sayın Başkanım sizlere de kolaylıklar diliyorum" şeklinde cevap verdi.  

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Cumhur İttifakı'nın Başarılı Olması İçin Elimizden Gelen Gayreti Gösteriyoruz