11 Kasım 2014 Salı, 18:22
"DAHA İYİ OLACAĞIZ"
 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un orta saha oyuncusu Mehmet Onur Vurmaz, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade ederek, ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir performans sergileyeceklerini söyledi. 
Yeşiltepe'de gazetecilere açıklamada bulunan Vurmaz, "Elazığ Yolspor karşısında maça iyi başladık. Maçın genelinde iyi mücadele ettik ama özellikle ilk yarı elimize geçen 2-3 net pozisyondan yararlanamadık. Deplasmanda 1 puan iyi bir sonu. Ligde 2 haftadır puan alıyoruz. İnşallah bunun devamı gelecek. Yakında daha iyi bir Malatya Yeşilyurtspor izlettireceğiz" dedi.
Genç oyuncu, Malatya Yeşilyurtspor'u daha iyi yerlere getireceklerini belirterek, "Cihangir hocamız göreve geldikten sonra 1 mağlubiyet aldık. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla iyi bir uyum yakaladık. Saha içinde ve dışında iyi bir kaynaşma oldu. Bunun etkisini maçlarda görüyoruz. Daha iyi olacağız. İyi yerlerde olacağız" ifadelerini kullandı.
İyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getiren Onur, "Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Bu hafta sahamızda Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, iyi bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"DAHA İYİ OLACAĞIZ"