15 Temmuz 2015 Çarşamba, 13:51
DARENDE BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇLILARA YARDIM
Darende Belediyesi hayırsever işadamları ve bazı sivil toplum kuruluşları ile yaptığı organizasyonla ilçedeki bin 200 ihtiyaç sahibi vatandaşa gıda paketi ulaştırdı. 
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Ramazan ayı nedeniyle ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara hazırladıkları yardım paketlerini ulaştırarak toplumdaki sosyal dayanışmaya katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.
Eser, Darende dışında yaşayan hayırsever işadamları ile görüşme yaparak gıda malzemelerinin temininden sonra tasnif edilen ürünleri paketleyerek dağıtıma hazır hale getirdiklerini belirtti.
Eser, açıklamasında yardım paketlerinin içerisinde 5 kişilik bir aileye yetecek miktarda kuru gıda, makarna, bakliyat, şeker, yağ gibi temel ihtiyaç malzemeleri konulduğunu ifade etti.
Gelen listelere göre gıda paketlerini mahalle muhtarlarına teslim ederek vatandaşlara ulaşmasını sağladıklarını kaydeden Eser, “Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ayı olan Ramazan süresince insanlarımız arasındaki kardeşlik duygularının pekişmesi amacıyla gelen yardım malzemelerini ihtiyaçlılara ulaştırdık. Adana ve Sivas gibi hemşehrilerimizin yoğun olarak bulunduğu illerde gıda ticareti yapan hayırseverlerimizden temin edilen malzemeler Darende’de belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Hayra vesile olmaya çalıştık, ekiplerimiz paketleri depolarımızda hazırladıktan sonra muhtarlarımıza teslim etti. Hayırsever işadamları ile Darendeliler Sağlık ve Eğitim Vakfı yönetimine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Eser açıklamasını vatandaşların ramazan ayını ve bayramlarını tebrik ederek tamamladı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
DARENDE BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇLILARA YARDIM