12 Ocak 2018 Cuma, 22:55
Darende Belediyesi’nden Öğrencilere Mont Yardımı Sürüyor
Darende Belediyesi tarafından okullarda yapılan tarama sonucu durumu iyi olmadığı belirlenen öğrencilere yönelik kışlık mont yardımı sürüyor. 
Karabayır İlkokulu’nu ziyaret eden Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, belirlenen öğrencilere kışlık montlarını verdi. Çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu belirten Eser, "Çocuklarımızın geleceğimizin teminatıdır. Geleceğin doktorlarına, geleceğin eğitimcilerine, geleceğin yöneticilerine bu soğuklarda üşümemeleri için montlarını getirdik ve dağıtıyoruz. Arkadaşlar temel işte burada başlıyor, okul sıralarında başlıyor. Bu gün Karabayır ilkokulundayız. Bu çocuklarımız ataları gibi vatanına, bayrağına bağlı olarak geleceğin vatanseverleri olarak yetişeceklerdir. Babaları ve anneleri gibi örnek insanlar olacaklardır” dedi.
“Halka hizmet hakka hizmettir”
Okulları ziyaret ederek istişare yaptıklarını kaydeden Eser, “Okullarımızı ziyaretler ederek, idarecilerimizden sorunlar hakkında bilgiler alıyoruz ve ona göre çözüm önerileri getiriyoruz. Karabayır İlkokulunda idareciler tarafından belirlenen öğrencilerimize soğuk havalardan korunmaları için mont dağıttık. Bizim çalışma programımız önderimiz, liderimiz Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın önerilerine ve programlarına uyarak şekilleniyor. Okullar diyor, hizmet diyor, vatandaş diyor ve öneriler doğrultusunda hareket ediyor ve çalışmalarımızı o boyutta sürdürüyoruz. Bu okullarımızı ziyarete edeceğiz, vatandaşımızı ziyaret edeceğiz, hastanemizi ziyaret edeceğiz, vatandaşımızın acı ve tatlı gününde beraber olacağız, vatandaşımıza hizmet edeceğiz, kısacası halka hizmet hakka hizmettir” ifadelerini kullandı.
Karabayır ilkokulu Müdürü Ömer Kayalar ise Belediye Başkanı Süleyman Eser’in duyarlı davranışına duygulandığını belirterek, "Darende Belediyesi bizlerden ihtiyaç sahibi öğrencilerin sorunları hakkında bilgiler aldı ve biz okul idaresi olarak kış aylarında mont ihtiyacı olduğunu söyledik. Bugün de dağıtımı yapılıyor. Okul idarecilerimiz, veliler ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Darende Belediyesi tarafından organize edilen mont dağıtımına, Belediye Başkanı Süleyman Eser, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Vahap Altundemir, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Darende Belediyesi’nden Öğrencilere Mont Yardımı Sürüyor