12 Aralık 2016 Pazartesi, 23:14
Dayanamadı,Eylem yaptı.
Şehit haberleri sonrası cinnet getiren vatandaş çarşı meydanında eline Türk bayrağı alarak teröre ve destekçilerine lanet yağdırdı.
Malatya’da köyden geldiği öğrenilen Osman Güneş isimli vatandaş, İstanbul’da yaşanan hain saldırı sonrası cinnet getirerek Kapalı Çarşı Meydanında teröre ve destekçilerine tepki gösterdi. Vatandaşın alkışlarla destek verdiği Osman Güneş, “Yeter artık. Allah’tan korkun. O yetimlerin ne günahı var” diyerek, İstanbul’da yaşanan bombalı saldırıyı kınadı.

“Gelin beni öldürün beni, ey kafirler”
Güneş kendisinin de Kürt olduğunu söyleyerek, “Bu nedir yahu. Ben de kürdüm. Ben Mardin’e gittim, ben Diyarbakır’a gittim. Yahu ne oluyor size. Tayyip’e kurban olun. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah’tan korkun. Şu bayrağımıza sahip çıkın, bundan başka bayrak yok, yok. PKK kahrolsun, PKK destekçileri kahrolsun. Gelin beni öldürün beni, ey kafirler. Siz gavura kurban olasınız, gavur yolunu bilir. Yeter yahu, yeter Allah için yeter. Hepinize teşekkür ederim bana destek verdiğiniz için” diyerek tepkisini dile getirdi.
Osman Güneş daha sonra çıktığı yerden alkışlar arasında inip, elindeki bayrağı öptükten sonra meydandan uzaklaştı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Dayanamadı,Eylem yaptı.