19 Ocak 2015 Pazartesi, 16:02
DEMİRSPOR HEDEFE ULAŞMAK İSTİYOR
 Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Ligi'nde mücadele eden ve ligin ilk yarısında gösterdiği performansla lider olan Malatya'nın köklü kulüplerinden Demirspor, sezon sonu hedeflediği BAL Ligi'ne yükselmek istiyor. 
İlk yarıda oynadığı yedi karşılaşmadan altı galibiyet bir mağlubiyet alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Demirspor'un tecrübeli teknik sorumlu Feridun Yıldız, Kulüp Başkanı Nurettin Öndeş'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Teknik sorumlu Feridun Yıldız şöyle konuştu:
"Öncelikle bizlere bu imkanı sağlayan Demiryol İş Sendikası Başkanı, Demirspor Kulübü Başkanı Nurettin Öndeş başkanıma sonsuz teşekkürlerimiz sunarım. Son zamanlarda birçok müessese takımının kapandığına şahit olduk. Biz Demirspor olarak hem Malatya'nın sporuna, hem de genç kardeşlerimize hizmet etme şansı yakaladık. Elimizdeki imkanları yararlı kullanabilme adına çalışıyoruz.
İlk yarıda yedi transfer yaptık. Takımımızın dokusuna uygun sporcular tercih ettik. Liglerin başlaması ile birlikte aldığımız sonuçlar da gösteriyor ki, takımımıza dahil olan arkadaşlardan istediğimiz verimi aldık. İnşallah ikinci yarıda da aynı performansı göstererek, sezonu iyi bir yerde noktalamak istiyoruz. Demirspor sadece büyüklerde değil U-15, U-17, U-19 olmak üzere, tüm kategorilerde mücadele ederek iki yüze yakın sporcuyu bünyesinde bulunduruyor. Malatya’mızın gençlerine sahip çıkmaktadır" ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
DEMİRSPOR HEDEFE ULAŞMAK İSTİYOR