19 Mart 2015 Perşembe, 16:56
'DEPLASMANDAN PUAN GETİRMELİYİZ"

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli golcüsü Aydın Çetin, iç sahada istedikleri puanları aldıklarını ifade ederek, deplasmandan da puanlar getirip, sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Çetin, Hacettepespor karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu belirterek, "Takım olarak son 9 maça inandık. Özellikle içerideki maçların tamamını kayıpsız geçmek istiyoruz. İçerideki maçların hepsini kazandığımız zaman şampiyon olma şansımız var. İç saha maçlarının biri gitti 4'ü kaldı. Bu 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

Fethiyespor ile kritik ve zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden golcü futbolcu, "Önümüzde Fethiyespor karşılaşması var. Rakibimizle deplasmanda karşılaşacağız. Deplasmanda istediğimiz puanları toplamak istiyoruz. İç sahada gücümüz, taraftarımızın desteği ve camia belli. Deplasmanlardan istediğimiz puanları çıkarmak istiyoruz. Bu hafta Fethiyespor ile zorlu ve kritik bir karşılaşma oynayacağız. İnşallah buradan da 3 puanla dönüp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" diye konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'DEPLASMANDAN PUAN GETİRMELİYİZ"