06 Kasım 2014 Perşembe, 15:32
DEREBEYLERİ TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI MURAT SOYSAL:
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un taraftar grubu Derebeyleri Taraftarlar Derneği'nin Başkanı Murat Soysal, taraftarın imajını bütün Malatyalılar'ın takdir ettiğini söyledi. 
Takımlarına her zaman olduğu gibi tam destek verdiklerini ifade eden Soysal, "Şehrini seven tribün çocuklarının bir araya getirdiği bir oluşumuz. Eskiden taraftar gruplarına farklı bir gözle bakılıyordu. Biz o imajı eski başkanımız Mehmet Aydın ile birlikte yıktık. Şimdiki taraftar imajı herkes tarafından büyük bir takdir topluyor. Hatta bazı açıklamalarda 'taraftarın desteğiyle maçın kazanıldığı' yorumları yapılıyor. Malatyalılar, taraftar grubumuzu takdir ediyor" dedi.
Soysal, takımın en büyük destekçisinin taraftarlar olduğunu kaydederek, "Çok büyük bir güç olarak takımımızın arkasındayız. Tribünde maçın başından sonuna kadar büyük bir destek veriyoruz. Zaman zaman yaptığımız etkinliklerle de teknik heyet ve futbolculara moral veriyoruz. Bu anlamda çok güzel tepkiler de alıyoruz. İç sahada taraftardan kaynaklı bir ceza alınmadı. Biz sadece takımımızı destekliyoruz. Bundan sonra da tam destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Soysal, Fethiyespor maçı öncesi Yeni Malatyaspor yönetim, teknik heyet ve futbolcularına yemek vereceklerini de sözlerine ekledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
DEREBEYLERİ TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI MURAT SOYSAL: