01 Temmuz 2014 Salı, 14:12
DESTEK ALMADAN GRUPLARDAN BİRİNCİ ÇIKTILAR
Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Diyarbakır Grubu'nda Genç kızlarda, Sivas Grubu'nda ise Yıldız Kızlarda grubu birinci tamamlayarak, Türkiye finalleri biletini aldı. 
İki sezondur Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, altyapıda büyük bir atılım gerçekleştirdi. Doğan Çelebi başkanlığında, bütün imkansızlıklara rağmen varlığını sürdürmeye çalışan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen elde ettiği başarılarla herkesin dikkatini çekmeyi başardı.
Bu sezon, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda Diyarbakır Grubu'nda mücadele eden Malatyalı bayanlar, grubu birinci tamamlayarak, Türkiye finallerine adını yazdırmasını bildi.
Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda ise Sivas Grubu'nda yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, zorlu rakipleri geride bırakarak, grup birincisi oldu ve Türkiye finali biletini kaptı.
Üst üste aldığı başarılar herkesin takdirini kazanan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
DESTEK ALMADAN GRUPLARDAN BİRİNCİ ÇIKTILAR