27 Ağustos 2014 Çarşamba, 11:48
EĞİTİCİLERE OKUL ÖNCESİ SEMİNER VERİLDİ
Malatya’da okulların açılmasına az bir süre kala öğretmenlere eğitim verildi. 
Anemon Oteli Salonu’nda, Final Eğitim Kurumlarının organize ettiği eğitimi, İletişim Uzmanı Eğitimci Doğan Cüceloğlu, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özen ile Eğitimci Yavuz Durmuş verdi.
Seminer öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İletişim Uzmanı Eğitimci Doğan Cüceloğlu, Türkiye’de eğitim sisteminin sürekli değişmesi konusunda, “Biz inanan insan mı, düşünen insan mı karar vermiş bir toplum değiliz. Düşünen insan kavramı içerisinde tarihimiz yok, inanan insan içerisinde yetiştirilmiş bir toplumuz. Hem inanan hem de düşünmeye ihtiyacımız var. İnançlarını seçmiş, kendisi şahsiyet haline gelmiş, düşünen insan örnek insanlar yetiştirmeliyiz. Herkes iyi niyetli. Türkiye ileride daha iyi ve eğitimli insanların yetiştireceğine inanıyorum” dedi.
Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özen ise, önce Malatya’da 2014-2015 eğitim öğretim yılında eğitime açılacak olan final okulları hakkında bilgi vererek, ana okulu, ilk okul, orta okul, Anadolu ve Fen Lisesi olarak hizmet vereceklerini bildirdi. Özen, "Yeni açılan okullarımız için 2 günlük eğitim çalışması yapıyoruz. Bir farkındalık oluşturma adına, okullarımızın başlangıcında fayda sağlayacağı için böyle bir eğitim yapıyoruz. Sene içerisinde de böyle seminerlerimiz sürecektir. Final dershanelerindeki başarımızı Final okullarında da göstermek için çaba gösteriyoruz” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
EĞİTİCİLERE OKUL ÖNCESİ SEMİNER VERİLDİ