14 Şubat 2014 Cuma, 15:13
EĞİTİMİ TAMAMLAYAN 17 PERSONELE TÖRENLE SERTİFİKALARI VERİLDİ
Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Harita CAD programı ve GIS Coğrafi Bilgi Sistemleri eğitimlerini başarıyla tamamlayan 17 personele sertifikaları törenle verildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine; Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Turan Karaca, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Vahap Şahin, eğitimi veren Eucons Danışmanlık firması yetkilileri ve sertifika almaya hak kazanan personelleri katıldı.
Sertifika töreninde bir konuşma yapan İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, “Fırat Kalkınma Ajansı tarafından bölgedeki kurum ve kuruluşların bölgesel kalkınma için önem arz eden çalışmalarında eksikliğini duydukları teknik alanlara yönelik destek sağlamak amacıyla açmış olduğu teknik destek kapsamında; kurumumuz tarafından hazırlanan Harita CAD programı ve GIS Coğrafi Bilgi Sistemleri eğitimi projesi kabul edilerek il müdürlüğümüzde eğitimler gerçekleştirilmiştir. Kurumumuz çalışmalarında görev yapan teknik personellerimizin gelişen teknolojiler konusunda eğitimler almalarını çok önemsiyoruz. Bu çerçevede bize destek sağlayan Fırat Kalkınma Ajansına, eğitimi veren Eucons Danışmanlık firması yetkililerine teşekkür ediyorum ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan personellerimizi de tebrik ediyorum” dedi.
Yapılan eğitime katılarak eğitimlerini başarı ile tamamlayan 17 personelin sertifikaları törene katılan yetkililer tarafından verildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
EĞİTİMİ TAMAMLAYAN 17 PERSONELE TÖRENLE SERTİFİKALARI VERİLDİ