29 Temmuz 2015 Çarşamba, 13:08
EN BÜYÜK HAYALİ ŞAMPİYONLAR LİGİ
EN BÜYÜK HAYALİ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Yeni Malatyaspor’un alt yapıdan yetişen genç ve yetenekli kalecisi Abdulsamed Damlu, ‘Hedefinin Süper Lig olduğunu belirterek, ‘Şampiyonlar Liginde de maça çıkmayı hasretle beklediğini’ ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor’un genç file bekçisi Abdulsamed Damlu, gözünü Süper Lige dikti. Yetenekli file bekçisi Damlu, en büyük hayalinin de Şampiyonlar liginde maça çıkmak olduğunu belirtti.

Yeni Malatyaspor’un 1999 doğumlu genç file bekçisi Abdulsamed Damlu, “Yeni sezon hazırlıklara ara vermeden devam ediyoruz. Takım olarak İyi çalışıyoruz. Ağır fakat faydalı idmanlar yapıyoruz. Hocalarımız bizimle yakından ilgileniyor. Her insanın her futbolcunun birkaç hayali olur. Benimde futbolda birkaç tane hayalim var. Bunlardan ilki Yeni Malatyaspor’da forma giymekti. Çok şükür onu başardım. Yeni Malatyaspor’u çok ama çok seviyorum. Hocalarım, yaşımın küçük olmasından dolayı ilerimin parlak olduğunu söylüyor. Henüz 16 yaşındayım. Hedefim, uzun yıllar Yeni Malatyaspor’da forması giymek. Doğum büyüdüğüm takımın kalesini beklemek. İleride ağabeylerim var. Ben, Yeni Malatyaspor’da kendimi iyice geliştirip, Süper Lig takımlarına transfer olmak istiyorum. Özellikle en büyük hedefim ise Şampiyonlar ligi maçına çıkmak. İnşallah Allah bunu bana yaşatır. Yeni Malatyaspor benim futbol yaşantıma başladığım yer. İleride mutlaka hangi takımda top oynarsam oynayayım, muhakkak Jubilemi Malatyaspor’da yapacağım” dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
EN BÜYÜK HAYALİ ŞAMPİYONLAR LİGİ