29 Mayıs 2015 Cuma, 12:29
EN FAZLA MAĞLUP OLAN ŞAMPİYON YENİ MALATYASPOR
EN FAZLA MAĞLUP OLAN ŞAMPİYON YENİ MALATYASPOR
Türkiye profesyonel liglerinde normal sezon büyük ölçüde tamamlanırken ilginç bir istatistik göze çarpıyor. 2014-2015 futbol sezonunda doğrudan şampiyonluk yaşayan 7 takım arasında en fazla mağlup olan takım Yeni Malatyaspor oldu. 
Spor Toto Süper Lig’de bitime 1 hafta kala Galatasaray şampiyonluğunu ilan ederken diğer liglerde şampiyonlar haftalar öncesinden belli olmuştu. 2014-2015 futbol sezonunda liglerini ve gruplarını doğrudan lider olarak şampiyonlukla bitiren takımlar arasında en kötü istatistik Yeni Malatyaspor’un.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyon olan Anadolu Üsküdar sezon boyunca 7 kez mağlubiyet yüzü görürken, aynı lig 2. Grup’taki Eyüpspor sezonu 5 mağlubiyetle kapattı. 3. Lig 1. Grup şampiyonu Tuzlaspor ise sadece 2 kez yenilgi aldı.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ise Yeni Malatyaspor, 8 mağlubiyet alarak şampiyon olan takımlar arasında en kötü istatistiği oluşturdu. Kırmızı Grup şampiyonu Göztepe ise sezon boyunca sadece 3 kez yenilgi yüzü gördü.
PTT 1. Lig’de şampiyon Kayserispor ise sadece 4 kez mağlubiyet aldı. Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ise 5 maçtan boynu bükük ayrıldı. Süper Lig, PTT 1. Lig ve 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’ta şampiyon olan 4 takımın sarı kırmızılı renkleri taşıması ise bir başka detay olarak öne çıktı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
EN FAZLA MAĞLUP OLAN ŞAMPİYON YENİ MALATYASPOR