10 Mayıs 2018 Perşembe, 13:34
Eren Tozlu: “İnşallah Sıkıntı Olmaz ve Kulübüm İle Devam Ederim”
Uzun bir aradan sonra Göztepe maçında forma şansı bulan Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, gelecek planlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “İnşallah sezon bittikten sonra sıkıntı olmaz ve kulübüm ile devam ederim” dedi. 
Galatasaray maçı hazırlıklarının sürdüğü Nurettin Soykan Tesisleri’nde değerlendirmelerde bulunan forvet oyuncusu Eren Tozlu ve orta saha Rahman Buğra Çağıran önemli açıklamalarda bulundu. 

Eren: “Bir yıl sözleşmem var” 
Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu belirten Eren, “Göztepe maçında iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Karşılaşmadan önce Murat Yıldırım’ın annesinin üzücü haberini almıştık. Tekrar kendisine ve ailesine sabırlar diliyorum. O maçı kazanmak istedik. Kazanacak pozisyonları da bulduk. Direkten dönen 3 tane topumuz var. Bir tane gol mü, değil mi diye tartışılan pozisyonumuz var. Bizim için iyi geçen bir karşılaşmaydı. Statta iyi bir atmosfer vardı. Neticede berabere kaldık. Artık son iki hafta kaldı. Alacağımız en fazla puanı alıp ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bu sezon takımımda iyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. Haftalar ilerledikçe bazı sıkıntılar oldu. Uzunca süre forma şansı bulamadım. Oynadığım maçlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bundan öncede böyleydi. Bundan sonra da böyle olacaktır. Kulübüm ile bir yıl daha sözleşmem var. Burada son derece mutluyum. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Burada şampiyonluk yaşadım. İnşallah sezon bittikten sonra sıkıntı olmaz ve kulübüm ile devam ederim. Futbolda neyin ne getireceği belli olmuyor. Yönetimle oturup konuşacağız. Eğer benimle devam etmek isterlerse önceliğim Yeni Malatyaspor olacaktır” şeklinde konuştu. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Eren Tozlu: “İnşallah Sıkıntı Olmaz ve Kulübüm İle Devam Ederim”