23 Ocak 2014 Perşembe, 15:26
ERKAL, BAKIRCILAR ÇARŞISI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
ERKAL, BAKIRCILAR ÇARŞISI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Saadet Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Malatyalılarla bütünleşen bir büyükşehir imajı oluşturacaklarını söyledi.
Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmaları kapsamında Bakırcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililerle birlikte esnafı ziyaret eden Erkal, yerel seçimde destek istedi.
Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, uzun süren bir istişareden sonra büyükşehre aday olduğunu kaydederek, “Malatya önemli bir seçim arifesindedir. Hemşerilerimizle bunun istişaresini yapıyoruz. İnşallah Malatyalılarla bütünleşen bir büyükşehir imajı olacak” dedi.
Vatandaşların yerel seçime büyük önem verdiklerini kaydeden Erkal, “Yoğun bir şekilde hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Hemşerilerimizin büyük şehir seçimine gösterdikleri çok yakın alaka her türlü takdirin üzerindedir. Meseleyi çok dikkatli bir şekilde değerlendiriyorlar. Çok dikkatli bir şekilde, geniş bir bakış açısıyla meseleyi bizimle istişare ediyorlar. Bu çok önemli ve değerli bir şey. Bu yakın ilişki ve diyalog, inşallah Malatya Belediyesi’nin projelerinin hazırlanmasında da yer alacaktır. Ve Malatyalılarla bütünleşen bir büyükşehir imajı olacaktır. Bu yakın ilgiden çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ERKAL, BAKIRCILAR ÇARŞISI ESNAFINI ZİYARET ETTİ