22 Ocak 2014 Çarşamba, 11:20
ERKAL, YAŞ SEBZE VE MEYVE HALİNİ ZİYARET ETTİ
ERKAL, YAŞ SEBZE VE MEYVE HALİNİ ZİYARET ETTİ
Saadet Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Malatya için yeni bir hareket başlatacaklarını söyledi.
Seçim çalışmalarını hızlandıran Erkal, Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Hal esnafı Abdullah Ercan’ın düzenlediği organizasyon kapsamında, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililerle birlikte esnafı ziyaret eden Erkal, büyük ilgi gördü.
Esnafı tek tek ziyaret eden Erkal, kendisine iletilen sorun ve görüşleri de not aldı. Esnafla uzun süre sohbet eden Erkal, “Kendinize bir hedef koymalısınız. Başkan planı hazırlayacak, önünüze getirecek. ‘Böyle bir Malatya tahayyül ediyoruz. Siz onay veriyor musunuz’ diyecek. Beğendiğiniz ve eksik gördüğünüz tarafları soracak. Halkla mutabakat sağlanması gerekiyor” dedi.
Erkal, Malatya için yeni bir hareket başlatacaklarını kaydederek, “Malatya büyükşehir oldu. Her şeyi sıfırdan planlayıp, temellerin sağlam atılması gerekiyor. Bu noktada da ehliyet ve liyakat sahibi insanların görev başında olması gerekiyor. Çünkü büyükşehir olan Malatya’da bütün ölçüler değişecek. Malatya’yı sadece bir merkez olarak değil, bütün ilçeleriyle tek merkez olarak düşünün. Bu anlamda bu sürecin iyi yönetilmesi gerekiyor” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ERKAL, YAŞ SEBZE VE MEYVE HALİNİ ZİYARET ETTİ