25 Ekim 2017 Çarşamba, 17:56
Erol Bulut Yönetiminde İkinci Galibiyet
Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda Ofspor’u son dakikalarda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek, bir üst tura yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da ligden sonra kupada da galip gelmenin sevinci yaşanıyor. 
Trabzon’da oynanan karşılaşmada ligde forma şansı bulmayan oyunculara ilk on birde görev veren Teknik direktör Erol Bulut, takımının başında ikinci galibiyetini elde etti. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan müsabakanın 73. dakikasında penaltıdan yediği golle 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar, 85, 88 ve 89’uncu dakikalarda art arta bulduğu gollerle turun kapısını araladı. Malatya temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor, kupa mesaisinin ardından ligde oynayacağı Gençlerbirliği maçını düşünmeye başladı. Sarı-kırmızılılar Ofspor müsabakasının ardından Ankara’ya geçerek, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına burada devam edecek.
Karşılaşma sonrası İHA’ya açıklamalarda bulunan Kulüp Sportif Direktörü Ali Ravcı, Ziraat Türkiye Kupası’nda rakiplerini yenerek tur atladıklarını için mutluluk olduklarını söyledi.

“Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz”
Kupanın değişen statüsünden dolayı oldukça çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olduğunu kaydeden Ravcı, “Kupa mesaimizi galibiyetle noktaladığımız için oldukça mutluyuz. Daha öncede söyledik, kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz diye. Bugün hocamız ligde çok fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımıza görev verdi. Onlarda sahada ellerinden gelen mücadeleyi sergilediler. Bütün takımın eline ayağına sağlık. Tabi kupa değişen statüsünden dolayı oldukça çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor. Ofspor da maç sonuna kadar büyük bir mücadele örneği sergiledi. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

“Ankara’da hazırlanacağız”
Ravcı, Süper Lig’in 10. Haftasında deplasmanda karşılaşacakları Gençlerbirliği maçına Ankara’da hazırlanacaklarını hatırlatarak, “Biliyorsunuz Cumartesi günü bizim için büyük önem taşıyan bir Gençlerbirliği maçımız var. Bu maça Ankara’da hazırlanacağız. Geçen hafta Trabzonspor karşısında aldığımız 3 puanın anlam kazanması için bu maçtan alacağımız puan yada puanlar büyük önem taşıyor. Müsabakaya bu bilinçle hazırlanacağız” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Erol Bulut Yönetiminde İkinci Galibiyet