09 Ekim 2022 Pazar, 08:25
Esenlik’ten Tarladan Sofralarınıza Gelen Lezzetler
Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Şirketi Malatyalı üreticileri de unutmuyor.
        Esenlik şirketi Yerel Üreticilere Tam Destek verirken Malatya Halkını ise unutmuyor. Mevsiminde yetişen Malatya’nın havasından ve suyundan yerli üretimiyle doğal olarak elde edilen Malatya Çiftçisinin ürünlerini Esenlik Süpermarketlerde tezgahlarında en kaliteli ürünleri en hesaplı şekilde halka ulaştırmaya devam ediyor. 
Tarladan özenle seçilen Elmalar Esenlik Süper Market tezgahlarına doğru yola çıktı 
        Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü Elma sezonunda yine tercihini yerli üreticilerden taraf kullanırken Türkiye’de Elma üreticilerinden Tad, Aroma ve Kalibre bakımından marka değeri olan Doğanşehir elması bahçelerden temin etmeye devam ediyor.
          Genel Müdür Ata Ünlü Doğanşehir ilçesine giderek hasat yapılan elma bahçelerinde elma hasadını yerinde inceleyerek üretici ve personellere hayırlı işler temennisinde bulundu.
Esenlik'ten Yerel Üreticilere Tam Destek
      Özellikle Malatya’dan kazandığını Malatya’ya harcayan, Öz sermayenin Malatya ekonomisinde değerlendirilmesini kendisine görev sayan Esenlik Şirketi son 3 yıldır özellikle meyve ve sebzeyi Malatya çiftçisinin ürettiği ürünlerle tezgâhlarında satışa sunuyor. 
       Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatıyla start alan “ Yerli Üretim, Kaliteli Hizmet” anlayışıyla yola çıkan Esenlik şirketi Kuruluş amacına uygun olarak Genel Müdür Ata Ünlü ve Ticari Direktör Ömür Yoldaş sayesinde büyümeye, Malatyalılardan tam not almaya devam ediyor.
       Doğal ve Organik ürünlerin tezgâhlarda yerini alıncaya kadar geçen serüvende Esenlik şirketi görevlileri Sahada üreticilerle ürünlerin dikiminden hasadına kadar teknik elemanlar kontrolünde çalışmalarını sürdürüyor. 
      Üreticilerle anlaşmalar yapan ve ürünleri genelde Malatya çiftçilerinden temin eden Şirket taze ve günlük ürünleri Malatya halkının sofralarında damak tadına uygun sunuyor. 
         Doğanşehir Elması Esenlik Şirketi personelleri tarafından dalından tek, tek toplanmaya kasalara koyup tezgâhlarda yerlerini almaya başlamadan önce hasat yapılan bahçelerde incelemelerini tamamlayan Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü Elma Bahçelerindeki incelemelerinde Dalından tek tek koparılarak Malatya Halkının sofralarına varıncaya kadar  olan sürecin her aşamasında kontrolü elden bırakmadıklarını belirterek” Malatyalı Vatandaşlara hizmet etmek bizlerin birinci önceliğimizdir” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Esenlik’ten Tarladan Sofralarınıza Gelen Lezzetler