15 Şubat 2014 Cumartesi, 20:53
ESER, SEÇİM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ
AK Parti’nin Malatya’nın Darende Belediye Başkanlığı adayı Dr. Süleyman Eser, “Yöneticilerin görevi daha güzel hayat şartları sağlamaktır. Biz buna talibiz” dedi.
Eser; İlçe Emniyet Müdürlüğü, Özel Rehabilitasyon Merkezi ve MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
AK Parti’nin Darende Belediye Başkanlığı adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmaları kapsamında beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ile seçim gezilerini sürdürdü. Eser, bu ziyaretinde Heyiketeği Mahallesi esnafını ziyaret etti.
Ziyaretlerinde öncelikli olarak kendisinin belediye başkanı seçilmesi durumunda halkın ne beklediği konusunda mini anketler yapan Eser, ziyaretler kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse ile bir süre sohbet eden Eser, emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.
Daha Sonra MHP İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Hasan Şentürk'ü ziyaret eden Süleyman Eser, “Allah hakkımızda hayırlısını ilçemiz adına nasip eder inşallah. Lütfu Bey de Hasan Bey de bizim kardeşimiz; Rabbim onlara murat ettiyse onlara, bize murat ettiyse bu görevi bize nasip edecektir. Onun için bizim küsmeye, darılmaya, gücenmeye hakkımız yoktur. Biz insanlar sevmek zorundayız, kardeşlerimizi sevmek zorundayız. Bizim felsefemiz bu insanı sevmek, insanı kazanmak onu hayata bağlamak, daha güzel hayat şartları sağlamaktır. Bizim hedefimiz bu insanları öyle öteleyerek, küçük görerek hakir görerek bir yere varılmaz. İnsanları seveceksin işini, ekmeğini, sağlığını temin edeceksin ki sende mutlu huzurlu olasın” dedi.
İki parti yetkilileri birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ESER, SEÇİM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ