05 Şubat 2014 Çarşamba, 16:22
ESER: “ESKİ BAŞKANLARIN TECRÜBELERİNDEN YARARLANACAĞIZ”
 AK Parti’nin Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkanlığı adayı Süleyman Eser, “Eski belediye başkanlarımızın tecrübelerinden yararlanacağız” dedi.
Darende'nin eski belediye başkanları Abdullah Karakurt ve Memduh Önal ile bir araya gelen Eser, çalışmalarında istişareyi ön planda tuttuğunu belirterek, “Eski başkanlarımız bütün çalışmalarda yanımda olacak. Çünkü geçmişte yapılan yanlışları ve eksiklikleri gördü, tecrübe edindi, çalışmalarında başarılı oldu, beraber çalışacağız. Şeffaf olacağız, bireysel fikrim olmayacak, beraber vereceğiz. İşadamlarımızın bütün fikirlerine saygı duyacağız ve değerlendireceğiz” dedi.
Abdullah Karakurt ise, “Kendisinden büyük hizmetler bekliyoruz. Memlekete hizmet için işini gücünü bıraktı, geldi. Gelmesine vesile olanlardan da Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Memduh Önal da Eser'e her türlü desteği vereceğini belirterek, “Derdimiz Darende'ye hizmet. İlçemize yeni hizmetlerin kazandırılması konusunda bir katkımız olursa mutlu oluruz. Kendisine her zaman yardımcı olmaya hazırız. Deneyimlerimizi aktarırız” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ESER: “ESKİ BAŞKANLARIN TECRÜBELERİNDEN YARARLANACAĞIZ”