06 Mart 2014 Perşembe, 15:18
ESNAF; HULİSİ PORGALI’YI SEÇİM MÜZİĞİ İLE KARŞILADI
 Esnaf ziyaretlerine devam eden Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, gittiği iş yerlerinde seçim müziğinin ‘Kendisi için değil, kenti için Porgalı’ sözleri ile karşılandı.
Yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, eşi Nihal Porgalı ve beraberinde partililer ile birlikte İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti. Yolda karşılaştığı vatandaşlar ve iş yerlerine uğradığı bütün esnafla tel tek sohbet eden Porgalı, sıkıntı, talep, dilek ve temennileri dinledi.
Porgalı’ya oldukça ilgi gösteren esnaf ise Hulisi Porgalı’yı seçim müziğinin ‘Kendisi için değil, kenti için Porgalı’ sözleri ile karşılayarak, seçimlerde destek sözü verdi.
Kendisine gösterilen ilgiden dolayı esnafa teşekkür eden Porgalı, “Yerel seçim çalışmalarımız kapsamında esnafımızı ziyaret edip sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. İnönü Caddesi’ndeki esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum. Esnafımızın bizi oldukça coşkulu karşılaması ve güzel dileklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ESNAF; HULİSİ PORGALI’YI SEÇİM MÜZİĞİ İLE KARŞILADI