06 Mart 2014 Perşembe, 12:01
ESNAFLARDAN BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A DESTEK
MALATYA MİTİNGİ NEDENİYLE SEBZE MEYVE PAZARI, BAŞBAKAN'IN FOTOĞRAFLARIYLA SÜSLENDİ  Malatya’da sebze-meyve pazarı esnafları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için pazarı AK Parti bayrakları ve Başbakan’ın fotoğrafları ile süsledi. Başbakan ve AK Parti için bestelenen parçayı da çalan esnaflar, Erdoğan’ı heyecanlı şekilde beklediklerini söyledi.  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün saat 16.00’da Malatya’da yeni belediye meydanında halka hitap edecek olması nedeniyle hazırlık yapan sebze meyve pazarı esnafları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için pazarı AK Parti ve Başbakan’ın fotoğrafları ile süsledi.
Sebze meyve pazarı esnafları adına konuşan Mehmet Milisoğlu, Başbakan’ı heyecanlı şekilde beklediklerini söyleyerek, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’ya gelecek olması nedeniyle çok mutluyuz, neşeliyiz. İnsanlar neşeli oldukları günlerinde evlerini ve iş yerlerini süslerler. Biz de Başbakanımızın Malatya’ya gelecek olması nedeniyle bütün esnaflar karar aldık ve sebze meyve pazarını süsledik” dedi.
Yasin Yıldız isimli esnaf da, “Başbakanımızın Malatya’ya gelecek olması şerefine elimizden geldiğince iş yerlerimizi süsledik. Dünya liderini elimizden geldiğince en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Başbakanımıza yapılmak istenen komplolara tepki için bugün en iyi şekilde ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.
Esnaflar, kaset çalardan Başbakan ve AK Parti için bestelenen parçayı da dinletti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ESNAFLARDAN BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A DESTEK