26 Mayıs 2016 Perşembe, 19:46
EVDE ÇIKMADI, TARLA KAZILDI

Doğanşehir'in Polat Mahallesinde 4 yıl önce 17 yaşında iken esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan gencin “öldürülerek gömülmüş olduğu iddiasının” ihbar edilmesi üzerine dedesine ait evde yapılan kazı çalışmalarından bir sonuç çıkmayınca, bu kez dedesine ait tarlada iş makinesi ile kazı yapılmaya başlandı.

 

EVDE  ÇIKMADI, TARLA KAZILDI

Doğanşehir İlçesi’nde 4 yıl önce esrarengiz şekilde kaybolan ve hiçbir yerde izine rastlanmayan Doğan Uludağ’ın (21)  öldürülerek gömülmüş olduğu ihbarı üzerine Polat Mahallesinde oturan dedesi Hüseyin D’ye ait evde Jandarma ekiplerince  yapılan arama ve  kazı çalışmalarında bir sonuç çıkmadı.

Jandarma ekipleri evdeki kazı çalışmalarının ardından Polat Mahallesi Çöplük mevkiinde bir yıl önce düzenleme yapıldığı iddia edilen  dedesine ait tarlada kepçeyle kazı yapıldı.  Doğanşehir Cumhuriyet Savcısının nezaretinde yapılan kazı çalışmalarında da her hangi bir bulguya ulaşılamadı.

Esrarengiz bir şekilde kaybolan Doğan Uludağ’ın anne ve babasının boşanmış olmasından dolayı bir süre Mersin’de çocuk Yuvası’nda kaldığı belirtildi. Gencin kaybolmasının ardından babası yüksel Uludağ tarafından kayıp başvurusu yapıldığı. Ancak dedesi tarafından her hangi bir başvuru yapılmadığı kaydedildi.

 

“SAVCI KAZILSIN DEMİŞ, BİR ŞEY ÇIKARSA BOYNUMUN BORCU”

İleri sürülen iddialar nedeniyle evi ve tarlasında kazı yapılan dede  Hüseyin D., “Çocuk babasının yanında kayboldu. Benimle hiçbir alakası yoktur. Velayeti babasındaydı ben Allah rızası için bakıyordum. Benim 5 tane hastam var. Ben hastalarıma bakıyorum, kendimde hastayım. Benim bu işte bir günahım yok.  Kızımla boşanalı 15 sene kadar oldu. Torunum yurttan çıktı geldi, kaybolduğu zaman babasının yanındaydı. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Babası Antalya’da.” ifadelerini kullandı.

Kızının boşanmasından sonra  iki torununun yetiştirme yurduna verildiğini belirten Hüseyin D.,  

“Savcı kazılmasını istemiş, kazı yapıyorlar. Bir şey çıkarsa boynumun borcu ama ben bir şey yapmadım. O çocuk benim evladımdan ileriydi.” dedi.

 

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
EVDE ÇIKMADI, TARLA KAZILDI