14 Ocak 2018 Pazar, 23:31
Evkur Yeni Malatyaspor Galibiyetle Başlamak İstiyor
 Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Yarından itibaren artık maç haftasına giriyoruz. Hedefimiz Osmanlıspor’u yenerek, ikinci yarıya galibiyetle başlamak” dedi. 
Antalya kampını 19 Ocak’ta noktalayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da takımdaki son durum ve transferle ilgili konuşan Sportif Direktör Ali Ravcı, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.
İHA’ya değerlendirmelerde bulunan Ravcı, Antalya kampının herhangi ciddi bir sakatlık olmadan verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Ravcı, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını maçtan bir gün önceye kadar Antalya’da sürdüreceklerini belirterek, “Antalya kampımız ciddi bir sakatımız olmadan, verimli bir şekilde devam ediyor. Burada 3 hazırlık maçı oynadık ve bu maçlarda hazır bir görüntü sergiledik. Takım olarak günde çift antrenman temposuyla iyi bir kamp geçirdiğimizi söyleyebilirim” dedi.

“Kamp çalışmalarımıza bugün ara verdik”
Ravcı, maç haftasına girdiklerini ve ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini kaydederek, “Kamp çalışmalarımıza bugün ara verdik. Oyuncularımız yoğun bir tempodan çıktılar. Yarından itibaren artık maç haftasına giriyoruz. Hedefimiz Osmanlıspor’u yenerek, ikinci yarıya galibiyetle başlamak. Tabi ikinci yarı çok daha zorlu geçecektir. Biz de bu bilinçle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hata yapmamak için tüm imkanları zorluyoruz”
Transferdeki son durumla ilgili de konuşan Ravcı şunları söyledi:
“Transferde görüşmelerimiz sürüyor. Herkesin malumu devre arası transferi zordur. Biz de hata yapmamak için tüm imkanları zorluyoruz. Transfer dönemi devam ediyor, bu süre içerisinde en az 2 oyuncu almak istiyoruz.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Evkur Yeni Malatyaspor Galibiyetle Başlamak İstiyor