04 Nisan 2018 Çarşamba, 19:43
Evkur Yeni Malatyaspor Hedef Büyüttü

“İşimizi düzgün yapmamız gerekiyor” 
Başakşehir maçına galibiyet için çıkacaklarını belirten Adem, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Şimdi çok daha zor bir maça çıkacağız. Onların da şampiyonluk yarışı var. İyi ve kaliteli bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Ama onlara karşı ligin ilk yarısında oynadığımız maçı atlamamamız gerekiyor. Biz onlardan çok daha üstün, pozisyona girerek maçı kayıp ettik. Yakaladığımız pozisyonları atabilseydik biz kazanacaktık. Şehir ve taraftar olarak ümitsizliğe kapılmanın gereği yok. İlk maçta onlara karşı neler yapabileceğimizi gösterdik. Yine aynı şekilde olacak. Başakşehir maçından ümitliyim, puan ya da puanlarla döneceğimizi düşünüyorum. Çünkü onlar bizden daha stresli olacaklar. Onlar bizim şu anda rahatladığımızı düşünüp puan kaybı yaşayabileceğimizi düşünebilirler. Doğru da düşünüyorlar. Çünkü karşılarında öyle yumuşak bir takım olmayacak. Kesinlikle karşılarına puan almak için çıkacağız. Hazırlıklarımız bu yönde devam ediyor. Umarım oradan 3 puanla döneriz. Kazanamıyorsanız da kaybetmememiz bizim için ileriki haftalar adına moral açısından çok önemli. Zor maçlarımız var. Kolay bir fikstürümüz yok. İki maç üst üste kayıp ettiler. Aşağıdaki takımların kazanmasıyla neler olabileceğini gördük. Bu bizim işimiz, işimizi düzgün yapmamız gerekiyor.” 

“Kazandığımız takdirde hedefimiz bambaşka olabilir” 
Kazanmaları gereken maçlarda puan kaybetmemeleri halinde bugün daha farklı bir yerde olabileceklerini belirten tecrübeli futbolcu, “Lige yeni çıkmış bir takım olarak hedef ilk başta ligde kalmaktır. Kazanmamız gereken maçları kazansaydık, başka hedefler de koyabilirdik. Ama şu anki durumda alabileceğimiz bütün puanları toplamak istiyoruz. Önümüzde 7 maç var, bunların hepsini kazanabilir miyiz? Gerçekçi olmak gerekirse 44 puanın üzerine çıkacağımıza inanıyorum. Takım arkadaşlarımla özel konuşmalarımızda sürekli söylediğim şey şu, evet bizden kaliteli ekipler olabilir ama mücadele ve kavga etmeyi savaşmayı öğrendiğimiz zaman her maçı kazanabiliriz. Her maçın önemi farklı olduğu için o maçı kazandığımızda nerelere gelebileceğimizi sürekli anlatıyoruz. O karşılaşmalardan bir tanesini oynayacağız. Kazandığımız takdirde hedefimiz bambaşka olabilir. 44 değil hatta 48 puanı yakalayabiliriz. Taraftarımıza ve takımımıza güveniyorum. Bizi desteklesinler, umarım bizden desteklerini esirgemezler. Biz de onlara layık olmaya çalışırız” şeklinde konuştu. 

Gilberto: “Gol atmaya devam edeceğim” 
Brezilyalı golcü futbolcu Gilberto ise gollerine devam edebilmek için çok çalışacağını söyledi. Gilberto, “Takım olarak çıkış arıyorduk. Bunu Gençlerbirliği galibiyetiyle bulduğumuz için sevinçliyiz. Takım arkadaşlarım ve ben bu durumdan çok mutluyuz. Gol atmam için çok çalıştığımı öncelikle herkesin bilmesi gerekiyor. Buraya gelmeden önce futboldan biraz uzak kalmıştım. Fiziksel olarak üstüne koydukça her şeyin kendi adıma daha iyi olacağını düşünüyorum. Tabii gol atmaya devam edeceğim. Bunun için daha da çok çalışacağım. Her şeyden önce arkadaşlarıma yardım etmekten çok mutluyum. Şu anda tek düşüncem Yeni Malatyaspor’un başarısıdır. Sezon sonu geldiğinde bazı şeyler daha da netleşmiş olacaktır. Malatya’da yaşamaktan çok mutluyum. Elimden geldiğince burada çok fazla gol atmak istiyorum” diye konuştu. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Evkur Yeni Malatyaspor Hedef Büyüttü