07 Mart 2017 Salı, 19:04
Evkur Yeni Malatyaspor, kaybettiği 2 puana üzülüyor
Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı yaptığı açıklamada, “Bu hafta tüm takımlar puan kaybetmişken, kazansak ekstra avantaj olacaktı” dedi. 
Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da sportif direktör Ali Ravcı’dan basın mensuplarına önemli açıklamalar geldi.
Balıkesir karşısında kaybedilen 2 puanın abartılacak bir durum olmadığını belirten Ravcı, “Bu hafta tüm takımlar puan kaybetmişken, kazansak ekstra avantaj olacaktı. Ancak çok büyütülecek bir kayıp değil. Bu müsabakadan sonra tüm oyuncularımızın daha çok olayın farkına vardıklarını görüyoruz. Önemli olan Yeni Malatyaspor’un 2 puan kaybederken bile deplasmanda sayısız fırsat yakalamasıdır. Kaldı ki maçın kader anlarında hakemin verdiği kararlar ortadadır. Ama enerjimizi bunlarla harcamıyoruz. Her maçtan almamız gerekeni alıp bir sonraki maça öyle bakıyoruz. Biz şampiyonluk yarışında maç maç hazırlanıyoruz ama olaya hafta hafta bakmıyoruz. Sezon sonu bir şekilde Süper Lig’de olmak hedefinin çizgisiyle gidiyoruz. Genel manada 23 haftada 44 puanla lidersek bunu başarı görüyoruz. Futbolda hiçbir zaman daha iyiler bitmez. Her zaman mükemmelin mükemmeli vardır. Fakat harcadığımız para, kurduğumuz kadro ve mevcut şartlarda en iyi noktalarda olduğumuzu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa maçında Başakşehir Stadı’nın dolması gerektiğini ifade eden Ravcı, “İstanbul’da oynanan maçlar aynı zamanda Türk futbolundaki Malatya gücünü temsil ediyor. Eğer binlerce kişiyi oraya toplayabiliyorsanız, o zaman büyük camia oluyorsunuz. Şimdi yine öyle bir maç bizi bekliyor. Bu stadımız hem Malatya’lıların yoğun olduğu bir yerde hem de daha az kapasitede. Tribünlerin dolu olması futbolcuları bir şekilde galibiyete daha kolay itiyor. Onun için taraftar gücümüzle güzel bir galibiyet alıp, Şanlıurfaspor maçını tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Evkur Yeni Malatyaspor, kaybettiği 2 puana üzülüyor