09 Mayıs 2017 Salı, 18:33
Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig Aşkına Sahaya Çıkıyor
TFF 1. Lig’in 32. haftasında deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 2-1 yenen Evkur Yeni Malatyaspor, aldığı galibiyetle ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lig yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Malatya ekibi, 33. haftada evinde oynayacağı Boluspor maçını kazanması halinde rakiplerinin maçlarına bakmaksızın Süper Lig'e yükselecek.
Geçen hafta Bandırmaspor' 5-0 mağlup olarak şok bir yenilgi alan sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor karşısında aldığı 3 puanla hem kaybolan özgüvenini tekrar kazandı, hem de taraftarının gönlünü almayı başardı. Malatya temsilcisinde Adana Demirspor galibiyetinin sevinci sürerken, sarı-kırmızılı taraftarlar da müsabaka sonrasında şampiyonluk şarkıları söyledi. Evkur Yeni Malatyaspor, 33. haftada evinde oynayacağı Boluspor maçını kazanması halinde rakiplerinin maçlarına bakmaksızın Süper Lig'e yükselecek.

İlk 3 sıradaki takımların kalan maçları
Evkur Yeni Malatyaspor, kalan son 2 maçında ilk olarak evinde Boluspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar son hafta ise Sivasspor'a konuk olacak. Lig 2’incisi Sivasspor 33. hafta müsabakasında Adana Demirspor ile deplasmanda, 34. haftada ise Evkur Yeni Malatyaspor ile sahasında oynayacak. 
Lig'de 3’üncü sırada yer alan Eskişehirspor ise 33. hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sahasında, 34. haftada da Altınourdu ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig Aşkına Sahaya Çıkıyor