30 Ekim 2017 Pazartesi, 20:51
Evkur Yeni Malatyaspor’da Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları Başladı
Süper Lig’in 10. haftasını Gençlerbirliği galibiyetiyle noktalayan Evkur Yeni Malatyaspor, gelecek hafta sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. 
Son 2 haftada kazanılan 6 puandan dolayı morallerin yüksek olduğu sarı-kırmızılılarda, sakatlığı süren Aytaç Kara ve Rahman Buğra’nın yanı sıra bu kervana yeni katılan Eren Tozlu da yapılan çalışmaya katılmadı. Eren Tozlu ve Rahman Buğra’nın tedavilerine İstanbul’da devam edileceği belirtildi.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, Teknik Direktör Erol Bulut’un saha ortasındaki toplantısıyla başladı. Futbolcularına rehavet uyarısı yapan genç teknik adam, bu hafta oldukça zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.
İstasyon şeritlerinde koordinasyon ve dayanıklılık çalışan sarı-kırmızılı takımda futbolcuların hırslı ve istekli oluşları teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Bu arada sakatlığı tamamen düzelen orta saha oyuncusu Godson Azubuike’nin görev verilmesi halinde Başakşehir müsabakasında tek devre görev alabilecek durumda olduğu belirtildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Evkur Yeni Malatyaspor’da Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları Başladı