09 Ekim 2017 Pazartesi, 14:05
Evkur Yeni Malayaspor Günü Dinlenerek Geçirdi
Evkur Yeni Malayaspor Günü Dinlenerek Geçirdi
Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, Antalya’da sürdürdüğü çalışmalarına 1 günlük ara verdi. Takımın son durumunu hakkında açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ali Ravcı, "Burada oldukça verimli bir hazırlık sürecimiz oluyor. Hafta sonu zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Fenerbahçe tarafında da toparlanma adına bizim maça ayrı bir gözle bakılıyor" dedi.
Sarı-siyahlılar günü dinlenerek geçirirken, takımın 15 Ekim Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe müsabakasının hazırlıklarına yarın başlayacağı ifade edildi. Bu arada takımdaki son durum ve Antalya kampıyla ilgili İHA’ya açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatayaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, faydalı bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyledi.

“Burada oldukça verimli bir hazırlık sürecimiz oluyor”
Antalya’daki çalışmalara 1 günlük ara verdiklerini kaydeden Ravcı, “Milli maç arasını Antalya’da kamp yaparak değerlendiriyoruz. Burada oldukça verimli bir hazırlık sürecimiz oluyor. Antrenman tempomuz bir süredir sabah ve akşam olduğu için futbolcularımıza 1 gün izin verdik. Takımda şu anda kart cezalısı oyuncular Chabake ve Rahman dışında sakat Azubuike’nin eksikliği bulunuyor. Azubuike’nin tedavisine İstanbul’da devam ediliyor. Umarım en kısa sürede aramıza döner. Onun dışında ülkelerinin milli takımlarında bulunan Khalid, Sadio ve Farnolle var. O oyuncularımız da 11 Ekim Çarşamba günü aramıza katılacaklar” dedi.

“Oradan puan yada puanlarla dönme şansımız da var”
Ravcı, Fenerbahçe maçının kendileri açısında çok zor geçeceğini belirterek, “Pazar günü İstanbul’da Fenerbahçe’ye konuk olacağız. Orada da toparlanma adına bizim maça ayrı bir gözle bakılıyor. Tabii çok zor geçecek bir maç bizim için. Ancak kendi kalitemizi sahaya yansıtmamız halinde oradan puan yada puanlarla dönme şansımız da var. Ben oyuncularımıza inanıyorum. Umarım oradan istediğimiz sonuçla döner ve bunun moraliyle önümüzdeki süreci daha aydınlık görebiliriz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Evkur Yeni Malayaspor Günü Dinlenerek Geçirdi