12 Aralık 2017 Salı, 16:49
E.Yeni Malatyaspor, 5 Haftadır Galibiyete Hasret
 Evkur Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. Sarı-kırmızılılar, gol yollarında etkisiz bir görüntü çizdiği bu haftalarda ise sadece 2 gol atabildi.
Sezona Ertuğrul Sağlam ile başlayan ve ardından da Teknik Direktör Erol Bulut'u takımın başına getiren Yeni Malatyaspor, genç teknik adam ile çıktığı 9 lig müsabakasında 2 galibiyet, 3 beraberlik, 4 de yenilgi alarak 9 puan topladı. Malatya ekibi, Süper Lig'de geride kalan 15 haftada ise hanesine 16 puan yazdırdı.
Oynadığı son 5 maçta galip gelemeyen sarı-kırmızılılar, galibiyet hasretini 450 dakikaya çıkardı. Yaşadığı gol kısırlığı sorunu nedeniyle puan almakta zorluk yaşayan Doğu temsilcisi, söz konusu karşılaşmalarda Başakşehir’e 2-0, Alanayaspor’a 1-0, Göztepe’ye 3-2 yenilirken, Beşiktaş ve Akhisarspor ile de golsüz berabere kaldı.
Malatyaspor, Bulut yönetiminde oynadığı 9 mücadelede rakip ağları 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü. Yeni Malatyaspor, topladığı 9 puanın 5’ini iç sahada 4’ünü ise deplasmanda elde etti.
Süper Lig’deki ilk sezonunu yaşayan sarı-kırmızılı takım, oynadığı maçlarda pozisyon üreten bir görüntü çizmesine rağmen golcülerinin üretken olamaması nedeniyle skor üretmekte sıkıntı yaşıyor.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
E.Yeni Malatyaspor, 5 Haftadır Galibiyete Hasret