07 Ocak 2018 Pazar, 16:15
E.Yeni Malatyaspor’da Yeni Transferler Kampa Katıldı
 Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da devre arası çalışmaları sürerken, yeni transferlerin de Antalya kampına katıldığı belirtildi. 
Geleceğin takımını kurmayı hedefleyen Malatya temsilcisi, TFF 1. Lig takımı Elazığspor'dan Berk Yıldız, TFF 2. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'ndan Gökhan Akkan ve TFF 3. Lig ekibi Düzyurtspor'dan Mustafa Eskihellaç'ı kadrosuna kattı. 3 futbolcu da dün sarı-kırmızılı takımın Antalya kampına giderek çalışmalara başladı.
Berk’in Teknik Direktör Erol Bulut’un Elazığspor’dan da öğrencisi olduğu ve Bulut’un transfer listesinde de bulunduğu belirtildi.
Transfer startını 3 genç oyuncuyu kadrosuna katarak veren Evkur Yeni Malatyaspor’un birkaç gün içerisinde görüşme halinde olduğu diğer futbolcuları da kampına dahil edeceği ifade edildi.
Bu arada Malatya temsilcisinde Antalya kampı sürüyor. Teknik heyet tarafından izinli olan Arturo Mina ve Emanuel Dening’in yanı sıra sakatlığından dolayı tedavi olan Dia’nın katılmadığı kampta 5. gün geride kaldı.
Sarı-kırmızılı takımın kondisyon depoladığı kampta yoğun antrenman temposundan dolayı futbolcuların zaman zaman zorlandıkları ifade edildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
E.Yeni Malatyaspor’da Yeni Transferler Kampa Katıldı