02 Ocak 2018 Salı, 23:50
EYMS ile Yalçın Yollarını Ayırdı

Evkur Yeni Malatyaspor’da tecrübeli stoper oyuncusu Yalçın Ayhan ile resmen yollar ayrıldı.

Ligin 13.haftasında Malatya’da Beşiktaş ile oynanan karşılaşmadan bir gün sonra ‘disiplinsiz davranışları’ nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan ile ilgili durum 36 gün sonra netlik kazandı. Yönetim, birkaç gün önce devam etmeme kararı aldığı tecrübeli stoperle masaya oturdu ve karşılıklı anlaşarak, yollarını ayırdı.

Ayrılıkla ilgili sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Yalçın Ayhan, “Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Fesih için bugün itibariyle anlaşmış bulunuyoruz” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Erdal Gündüz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2017-2018 sezonu başında anlaştığımız profesyonel futbolcumuz Yalçın Ayhan ile yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya kulüp başkanı Adil Gevrek ve futbolcu Yalçın Ayhan’ın yanı sıra basın sözcüsü Erdal Gündüz ile asbaşkan Mehmet Koçyiğit’te katıldı.

35 yaşındaki 1,92 metre boyundaki stoper Yalçın Ayhan, 7 Temmuz 2017’de takıma katıldı. 13 karşılaşmada bin 170 dakika görev alan Ayhan, 1 gol kaydederken, 2 sarı kart gördü. Grandmedical Manisaspor, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor, Orduspor, Gaziantepspor, İstanbulspor, Kasımpaşa, Antalyaspor, Medipol Başakşehir ve Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Yalçın Ayhan’ın adı Süper Lig ekibi Osmanlıspor Futbol Kulübü ile geçiyor

   

 

Kaynak: malatyahaber.com

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
EYMS ile Yalçın Yollarını Ayırdı