26 Mart 2018 Pazartesi, 18:54
Fatih Kürşat Aygün, Kickboksta Altın Madalya Kazandı
Malatya milli kickboks sporcusu Fatih Kürşat Aygün, 21-25 Mart tarihleri arasında Sinop’ta yapılan Okullar Arası Kickboks Gençler Türkiye birinciliği Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. 
74 kiloda yarışan Fatih Kürşat Aygün, finale gelene kadar 6 rakibini yenerek altın madalyaya uzandı. Milli sporcu Fatih Kürşat Aygün, aldığı dereceyle 3-8 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Uluslararası Open Cup’a katılma hakkı elde etti. Milli takım antrenörü ve Fatih Kürşat Aygün’ün babası Mehmet Ali Aygün, yaptığı açıklamada Fatih Kürşat Aygün’ün Malatya’ya önemli bir başarı kazandırdığını ifade etti. 
“Sponsorluk desteği bekliyoruz” 
Fatih Kürşat Aygün’ün Malatya’nın altın çocuğu olduğunu kaydeden Milli Antrenör Mehmet Ali Aygün, “Sporcumuz Fatih Kürşat önceki yıllarda birçok uluslararası başarıya imza atarak, milli formayı defalarca terletmiş bir isim. Sporcumuz, 21- Sinop’ta yapılan Okullar Arası Kickboks Gençler Türkiye birinciliği Şampiyonası’nda başarılı bir performans sonucu ilimize altın madalya kazandırdı. 74 kiloda yarışan Fatih Kürşat, finale gelene kadar 6 rakibini yenerek altın madalyaya uzandı. Bu sonuçla Antalya’da yapılacak Uluslararası Open Cup’a katılma hakkı elde etti. Oradaki organizasyon paralı bir organizasyondur. Bu anlamda sponsorluk desteği bekliyoruz. Bu başarılı sporcumuzun oradan da güzel bir neticeyle döneceğinden hiç şüphemiz yok” diye konuştu. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Fatih Kürşat Aygün, Kickboksta Altın Madalya Kazandı