02 Şubat 2014 Pazar, 17:06
FINDIKLI’DAN MESOB’A ZİYARET
AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, beraberinde TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Fındıklı, devam eden esnaf ve sanatkarlar odası seçim sürecinin hayırlı olmasını diyerek, “Esnaf ve sanatkarlar odalarımızın seçimlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Biz uzun bir seçim maratonuna hazırlanıyoruz ama, esnaf odalarımızda seçim sürecini sürdürüyor. Esnaf odalarımıza seçim sürecinin hayırlı olmasını diliyorum. Esnafımızın vakarına uygun bir seçim atmosferi var. Bunda sizlerinde çok büyük katkılarınız var” dedi.
Gündemle ilgili olarak da konuşan ve yerel seçim sürecini değerlendiren Fındıklı şunları söyledi. “İnşallah Türkiye bu seçimlerde halkın iradesini tekrar tesis edecek. Halk ne dediyse o olacak. Bu milletin iradesinin üzerine asla ve asla başka bir iradeyi millet olarak kabul etmiyoruz. Bizlerde parti olarak milletin iradesinden başka bir iradeyi, parlamentonun üzerinde bir iradeyi tanımıyoruz. Dolayısıyla Türkiye normal demokratik yapısı içerisinde yürümesine devam edecek. Siyaset yapmak herkesin hakkıdır. Dolayısıyla siyaseti örtülü yapmak, siyaseti kayıt dışı yapmak mümkün değil, artık şeffaflaşan dünyada. Türkiye için geleceği olan, Türkiye için ideali olan herkes ve her kesim kendi partisini kurup veya her hangi bir partide siyaset yapabilir. Ama örtülü, kapalı siyaset, sanıl kayıt dışı ekonomi ülkeye ve ekonomiye zarar veriyorsa, kayıt dışı siyasette ülkeye zarar veriyor. Türkiye’nin bu konuları aşması lazım. İnşallah 30 Mart’taki mahalli seçimler bir kez daha Türkiye’de egemenliğin kayıtsız ve şartsız millette olduğun tescili olacak. Bunun için gayret ediyoruz. AK Parti olarak sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. 30 Mart seçimleri ülkemiz içcin önemli bir milattır.”
MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, ziyaret için teşekkür ederek, “Seçimlerimizde güzel bir ortam var. Esnaflarımız hür iradesiyle milletin iradesiyle seçimini yapıyor. Seçimlerimiz çok güzel geçiyor. Diğer illerde olduğu gibi her hangi bir sıkıntımız yok. Herkes kendi beraberinde huzuru, kardeşliği sağlamak için elinden gelini yapıyor. Bizlerde buna bir katkı sunarsak mutlu oluruz. Malatya’mızın, Türkiye’mizin huzura ve kardeşliğe ihtiyacı var. Milletin iradesinin üzerinde hiçbir irade yoktur. Esnaf ve sanatkarımızda milletin iradesi dışında hiçbir iradeyi kabul etmedi ve etmeyecektir” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
FINDIKLI’DAN MESOB’A ZİYARET